Yritys

Nexia on suomalaisten auktorisoitujen tilintarkastajien omistama tilintarkastusyhteisö. Olemme erikoistuneet erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten palvelemiseen. Asiakkainamme myös suuria yrityksiä ja meillä on kokemusta myös listattujen yhtiöiden tilintarkastuksista. Palvelemme myös useita yhdistyksiä ja säätiöitä.

Palvelumme lähtee aina asiakkaasta. Otamme huomioon aina palvelussamme asiakkaan tilanteen ja tavoitteen. Kun tämä yhdistetään Nexian tarjoamaan osaamiseen, johtaa se asiakkaalle arvoa tuottavaan palveluun. Kattava kokemuksemme tilintarkastuksesta, yrityksen taloudesta, verotuksesta ja juridiikasta takaavat asiakkaalle parhaan mahdollisen lopputuloksen palvelusta. Haastamalla totutut käytännöt ja tekemällä asiat uudella tavalla, avaamme asiakkaalle uusia mahdollisuuksia liiketoiminnan laajentamiselle ja yrityksen kehittämiselle.

Organisaatioomme Suomessa kuuluu yli 40 henkilöä ja yrityksemme kasvaa yhä. Tämä tarjoaa mahdollisuuden palvella asiakasta joustavasti ja tehokkaasti. Pyrimme aina joustavaan palveluun, jonka avulla voimme toteuttaa asiakkaan tarpeet mahdollisimman hyvin.

Kuulumme myös kansainväliseen Nexia International –ketjuun, joka on 10:ksi suurin tilintarkastusketju koko maailmassa. Näin voimme tarjota asiakkaillemme myös kansainvälistä osaamista ja kattavan kontaktiverkon maailmanlaajuisesti. Nexia Internationalin sivut löydät osoitteesta www.nexia.com