Nexia - Paljon muutakin kuin tilintarkastusta

Arvonmääritykset, sukupolven vaihdokset, verotus, yrityskaupat ja -järjestelyt

Nexia on suomalaisten auktorisoitujen tilintarkastajien omistama tilintarkastusyhteisö. Nexian ydinosaamista on tilintarkastuksen lisäksi verotus ja erilaiset yritysjärjestelyt. 

Teemme vuosittain lukuisia yritysten arvonmäärityksiä liittyen järjestelyihin, kuten osakevaihdot, osakkeiden lunastukset, omien osakkeiden hankinta ja yrityksen myynti Suomeen tai ulkomaille. 

Esimerkiksi viimeisen vuoden aikana olemme osallistuneet useisiin nk. DD-tarkastuksiin, talouden tai verotuksen osalta. Olemme myös olleet toteuttamassa ja avustamassa yritysmyynneissä ja -hankinnoissa sekä muissa yritysjärjestelyissä, kuten fuusioissa ja jakautumisissa sekä sukupolvenvaihdoksissa. 

Yritysjärjestelyihin kuuluu olennaisesti myös verotus.

Vero-osastomme palveleekin asiakkaitamme mitä moninaisimmissa verotukseen liittyvissä asioissa kuten veron oikaisuissa, ennakkotietopyynnöissä, sukupolvenvaihdoksissa ja muissa yritysjärjestelyn tilanteissa. 

Olemme osa kansainvälistä Nexia International verkostoa, joka on maailman kahdeksanneksi suurin tilintarkastus- ja asiantuntijaverkosto, joka toimii lähes 130 maassa noin 35.000 asiantuntijan voimin. 

Osana Nexia Internationalin yritysjärjestelyryhmää, meillä on yritysjärjestelyissä käytössämme paikalliset kontaktit ympäri Eurooppaa ja tarvittaessa myös muualle maailmaan. 

 

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme (sähköposti: etunimi.sukunimi@nexia.fi) :

Verotus: Viivi Ahomäki, Kare Kotiranta, Satu Savolainen

Yritysjärjestelyt ja transaktiopalvelut: Christer Antson, Juhana Kalpio

Arvonmääritykset: Christer Antson, Jan-Christian Bäckman, Juhani Loukusa

Asiantuntijalausunnot, todistelut: Kare Kotiranta, Juhani Loukusa